Izvor: Radio Slobodna Evropa, 01.Sep.2014, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi napadi američke vojske na ekstremiste u Iraku

Američka vojska izvela je nove napade iz vazduha na uporišta vojske organizacije "Islamska država", na severu Iraka, saopštio je Pentagon.

Dva oklopna vozila vojske te ekstremne organizacije pogodjena su u nedelju u napadima na ciljeve kod Amerlija i Mosula.

Američka vojska je od 8. avgusta izvela 120 napada iz vazduha da bi pomogla iračkim snagama da povrate delove teritorije i umanje borbenu moć ekstremista.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi napadi američke vojske na uporišta ekstremista

Izvor: Blic, 01.Sep.2014

Američka vojska izvela je nove napade iz vazduha na uporišta vojske organizacije "Islamska država", na severu Iraka, saopštio je Pentagon...Dva oklopna vozila vojske te ekstremne organizacije pogođena su u nedelju u napadima na ciljeve kod Amerlija i Mosula...Američka vojska je od 8. avgusta izvela...

Nastavak na Blic...

VIDEO: Ovako SAD bombarduje

Izvor: Vesti-online.com, 01.Sep.2014

Američka vojska izvela je nove napade iz vazduha na uporišta vojske organizacije “Islamska država“, na severu Iraka, saopštio je Pentagon...Gde prođe američka vojska, tu trava ne raste.. ..Dva oklopna vozila vojske ekstremne organizacije "Islamska država" pogođena su u nedelju u napadima...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.