Novi Pazar se priprema na Zlatiboru

Izvor: SandzakPress.net, 31.Jul.2017, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Pazar se priprema na Zlatiboru

Fudbaleri Novog Pazara otputovali su danas na Zlatibor, gde će se do 11. avgusta spremati za sezonu u Prvoj ligi Srbije.   “Radimo mesec dana i zadovoljni smo. Odigrali smo i četiri utakmice, a sada su najvažnije tehničko-taktičke pojedinosti. Pokušaćemo da se što bolje uigramo, da bi u svakom pogledu bili spremni za start prvenstva”, rekao je pomoćni trener Pazaraca Elvir Muratović. Na Zlatiboru će trenirati golmani Jasmin Koč, Goran Vukliš i Pavle Nićiforović, kao i igrači >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << odbrane Mirsad Brunčević, Predrag Đorđević, Stefan Radovanović, Stefan Marković, Aleksandar Tasić, Ivan Šubert, Ibrahim Arifović i Luka Šarac. Šef stručnog štaba Novog Pazara Marjan Živković na raspolaganju će imati i fudbalere sredine terena Kenana Ragipovića, Dejana Vukomanovića, Faruka Bihorca, Amela Lakotu, Emira Hazirovica, Ensara Bajramlića, Denisa Ristova i Nemanju Petrova, te napadače Admira Kecapa, Seada Hadžibulića i Jovana Mihajlovića. “Možda nas pojačaju još dvojica ili trojica igrača, ali mislim da je dosta toga poznato. Igrači se postepeno upoznaju, već smo probali neke varijante i nadam se da će sve biti kako treba”, naveo je Muratović. Novopazarci će prvu prijateljsku utakmicu na Zlatiboru odigrati sutra protiv lučanske Mladosti, a sezona u Prvoj ligi Srbije startovaće 19. avgusta. (Radiostoplus)

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pazarci se spremaju na Zlatiboru

Izvor: B92, 01.Avg.2017, 00:05

Fudbaleri Novog Pazara otputovali su danas na Zlatibor, gde će se do 11. avgusta spremati za sezonu u Prvoj ligi Srbije..."Radimo mesec dana i zadovoljni smo. Odigrali smo i četiri utakmice, a sada su najvažnije tehničko-taktičke pojedinosti. Pokušaćemo da se što bolje uigramo, da bi u svakom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.