Novi Pazar – Tukao ukućane pa krenuo da bije policajce

Izvor: SandzakPress.net, 09.Okt.2015, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Pazar – Tukao ukućane pa krenuo da bije policajce

Novi Pazar – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su i, uz odobrenje nadležnog tužioca, doneli rešenje o zadržavanju do 48 časova S. D. (1991) iz Novog Pazara zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici i ometanje ovlašćenog službenog lica u obavljanju poslova bezbednosti ili održavanja javnog reda i mira. On se tereti da je u svojoj kući u Novom Pazaru, maltretirao, fizički napadao ukućane pretio im, kao i da je vređao pripadnike policije. (sandzakonline.com)

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Novi Pazar, priveden zbog nasilja u porodici

Izvor: RTS, 09.Okt.2015

. Novopazarska policija uhapsila je S. D. iz Novog Pazara zbog nasilja u porodici i ometanja policajca u obavljanju poslova bezbednosti.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.