Noć u BG: 115 intervencija Hitne pomoći, dva udesa

Izvor: B92, 10.Feb.2016, 08:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Noć u BG: 115 intervencija Hitne pomoći, dva udesa

Beograd -- Hitna pomoć je u protekle noći u Beogradu intervenisala 115 puta od čega 19 na javnom mestu, a dogodila su se dva udesa u kojima su dve osobe povređene.

U 22.24 sati na uglu Avalske i Ulice Darinke Radović u Železniku 15-godišnji dečak zadobio je lakše povrede i prebačen u Institut za majku i dete, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Ženska osoba (26) povređena je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u 22.14 sati na uglu Ulice >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Patrijarha Joanikija i Vidikovačke, nakon čega je prevezena u Urgentni centar.

Noćas su se za pomoć najviše javljali astmatičari i hipertoničari, dodala je Macura.

Kako je navela, tokom jučerašnjeg dana zabeležene su ukupno 154 intervencije Hitne pomoći, a od toga 48 na javnom mestu uključujući četiri saobraćajne nezgode.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOĆ U BEOGRADU: Dečak (15) povređen u saobraćajci u Železniku

Izvor: Kurir, 10.Feb.2016

BEOGRAD - Hitna pomoć je u protekle noći u Beogradu intervenisala 115 puta od čega 19 na javnom mestu, a dogodile su se dve saobraćajne nezgode u kojima su dve osobe povređene...U 22.24 sati na uglu Avalske i Ulice Darinke Radović u Železniku 15-godišnji dečak zadobio je lakše povrede i prebačen...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.