Nisu ni u Švajcarskoj svi normalni: Lovio automobil nasred autoputa

Izvor: B92, 24.Okt.2016, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nisu ni u Švajcarskoj svi normalni: "Lovio" automobil nasred autoputa

Švajcarska policija objavila je na Fejsbuku snimak na kojem se vidi muškarac koji trči po autoputu za svojim automobilom. Video je postao hit na društvenim mrežama.

Jedan muškarac je prošlog ponedeljka parkirao automobil pored puta kako bi kratko porazgovarao sa vozačem kamiona. U tom trenutku automobil je krenuo, a muškarac je počeo da trči za njim.

Imao je sreće da ga vozila koja su mu dolazila u susret nisu udarila. Pukom srećom i automobil je izbegao sudar.

Pogledajte kako je to izgledalo.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

POLICIJA NE VERUJE Trčao za automobilom posred autoputa: Život mi je visio O KONCU!

Izvor: Blic, 25.Okt.2016, 14:28

Nadzorna kamera na jednom delu autoputa u Švajcarskoj uspela je da snimi neobičan događaj koji je nakon objave policije upravo zbog svoje bizarnosti postao popularan i podeljen više od 5.000 puta na društvenim mrežama...Automobil kojeg možemo videti na snimku se u ponedeljak zaustavio pored kamiona...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.