Nišlija pokušao da se zapali

Izvor: B92, 05.Mar.2012, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nišlija pokušao da se zapali

Niš -- Nišlija J.S. (54) pokušao u subotu da se zapali ispred svoje kuće tako što je pocepao čaršave, polio se benzinom i samozapalio, pišu "Južne vesti".

Taj portal javlja da su komšije zvale hitnu pomoć, kao i da je prizor bio stravičan.

"Južne vesti" saznaju i da se J.S. pre samospaljivanja posvađao sa ženom, nakon čega je otišao na spavanje. Niko međutim, ne zna, šta je nateralo ovog sredovečnog Nišliju da posle toga ustane, pocepa posteljinu, polije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se benzinom i samozapali oko 22.30.

J.S. je zadobio teške opekotine na skoro 40 posto tela, a najviše su mu stradale obe ruke i predeo oko grudnog koša, gde je pretrpeo opekotine drugog B i trećeg stepena.

On je zatim prebačen sa Intenzivne nege Plastične hirurgije u Nišu na Kliniku u Zvečanskoj ulici u Beogradu, koja je najosposobljenija za lečenje tako dubokih opekotina na telu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIŠLIJA SE ZAPALIO BENZINOM

Izvor: Kurir, 05.Mar.2012

J.S. je zadobio opekotine opasne po život jer je vatra zahvatila 40 odsto tela ..NIŠ - Nišlija J.S. (54) polio se benzinom i zapalio ispred svoje kuće u Ulici Gabrovački put...On je, kako saznaju Južne vesti, pritom zadobio opekotine opasne po život jer je vatra zahvatila 40 odsto tela...Ovaj...

Nastavak na Kurir...

Nišlija se zapalio da bi skrenuo pažnju supruge

Izvor: S media, 06.Mar.2012, 08:46

J. S. (54) iz naselja Gabrovačka u Nišu, polio se benzinom i zapalio upaljačem. Zadobio je izuzetno teške opekotine drugog i trećeg stepena po grudima i rukama i prebačen je na dalje lečenje u Beograd, na specijalizovanu kliniku u Zvečanskoj ulici...Pogledajte: Pokušao samoubistvo skokom sa...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.