Izvor: Radio Slobodna Evropa, 02.Avg.2015, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš: Kamion udario u automobil na naplatnoj rampi

Dve osobe su teško povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u noći između subote i nedelje kada je kamio udario u automobil na naplatnoj rampi Nais kod Niša.

Šleper je vozeći prema Beogradu u prolazu kroz jedan od kanala naplatne rampe skrenuo sa kolovoza i udario u putničko vozilo. Oštećeno je i pet kolovoznih traka, pa je naplatna rampa tokom noći radila sa 50 odsto kapaciteta.

"Nakon zastoja koji je zbog saobraćajne nesreće trajao od ponoći jutros >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << oko šest sati ponovo su proradili svi kanali za prolaz vozila na naplatnoj rampi Nais kod Niša", rekao je za Tanjug Dragan Milić, šef naplate putarine.

Saobraćaj normalizovan i nema dužeg zadržavanja. Niška policija je završila uviđaj, ali saopštenje još nije objavljeno.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Težak udes kod “Naisa”

Izvor: JužneVesti.com, 02.Avg.2015

Dve odobe su povređene u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila noćas na naplatnoj rampi “Nais” kod Niša nakon što je vozač šlepera izgubio kontrolu nad vozilom...Prednji deo “audija” je potpuno uništen, a dve osobe iz automobila su prebačene u niški Klinički centar, nakon ukazane pomoći...

Nastavak na JužneVesti.com...

SPASEN IZ SMRSKANOG AUTA Krenuli na svadbu, završili u bolničkom krevetu

Izvor: Blic, 02.Avg.2015

Braća Neven (18) i Nedeljko (21) Đukić nakon nesreće koja se dogodila na naplatnoj rampi „Nais“ u noći između subote i nedelje, smešteni su u Niškom kliničkom centru...Nedeljko je u kritičnom stanju, dok je Neven svestan i stabilan...- Ničega se ne sećam, ni kada se desilo ni kako se...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.