Nikolina rekla da kolegi Saši Kaporu

Izvor: Blic, 12.Maj.2014, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolina rekla "da" kolegi Saši Kaporu

Tačno godinu dana posle venčanja u opštini, Sarajka i Beograđanin izgovorili su sudbonosno „da“ u Crkvi Svetlog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi.

Nikolina Kovač i Saša Kapor juče su ujedno i krstili sina Nikolaja, koji danas puni godinu dana.

Nerazdvojni

Tanja Savić se na svadbi Nikoline i Saše nije odvajala od supruga Dušana, poručujući svima da nisu tačne čaršijske priče o njihovom razvodu. Stevan Anđelković je na venčanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << došao sa devojkom, a mnogi su mu poželeli da se i on uskoro oženi.

Njihova koleginica Tanja Savić i njen suprug Dušan Jovančević prvi su stigli na venčanje, i to pre mladenaca i njihovih roditelja.

Nedugo zatim u belom „mercesedu“ sa barjakom stigli su i Nikolina i Saša u pratnji kumova i roditelja.

Mlada je blistala u glamuroznoj venčanici, a mladoženja se odlučio za crno odelo.

Nakon crkvenog venčanja usledilo je krštenje njihovog sina Nikolaja, koji je prespavao gotovo ceo obred.

Mada su se već obećali na večnu ljubav na tajnom opštinskom venčanju prošle godine, supružnici su bili veoma uzbuđeni zbog crkvenog, kao i zbog krštenja naslednika.

- Ovo je poseban dan za nas, naročito jer smo krstili i našeg malog Nikicu. Brižljivo smo spremali svadbu i nadam se da su svi naši gosti uživali. Naravno da smo bili veoma uzbuđeni - rekli su nam mladenci nakon venčanja.

Na svadbi bilo 350 zvanica

Glamuroznoj svadbi Nikoline i Saše, koja je održana u restoranu na Ledinama, prisustvovalo je 350 zvanica, a među prvima došao je direktor „Granda“ Saša Popović sa suprugom Suzanom Jovanović. Veliku pažnju gostiju privukla je svadbena torta koja je bila poput one koju su na venčanju imali i princ Vilijam i Kejt.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Na svadbi 350 zvanica: Saša Kapor i Nikolina Kovač venčali se u crkvi

Izvor: Svet, 12.Maj.2014

Tačno godinu dana posle venčanja u opštini, Sarajka i Beograđanin izgovorili su sudbonosno „da“ u Crkvi Svetlog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi. Nikolina Kovač i Saša Kapor juče su ujedno i krstili sina Nikolaja, koji danas puni godinu dana. Njihova koleginica Tanja Savić i njen...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.