Nikola Rađen sa suprugom proslavio rođendan u Mr.Stefan Braunu

Izvor: Blic, 29.Jan.2013, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikola Rađen sa suprugom proslavio rođendan u "Mr.Stefan Braunu"

Poznati vaterpolista Nikola Rađen odlučio je da ove godine svoj rođendan proslavi sa suprugom Anom Kokić izlaskom u noćni klub.

Poznati supružnici odlično su se proveli i proslavili Nikolin 28. rođendan u popularnom beogradskom klubu "Mr.Stefan Braun", gde su uživali u veseloj atmosferi i koktelima.

Zanimljivo je i da su se Nikola i Ana pre sedam godina upoznali baš u ovom klubu i to na jednom humaitarnom događaju. Ko je još od poznatih sinoć uživao u "Mr.Stefan Braun" možete pogledati i na stranici NightLife 24sata.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikola Rađen sa suprugom proslavio rođendan u "Mr.Stefan Braunu"

Izvor: Dzungla.org, 29.Jan.2013

Poznati vaterpolista Nikola Rađen odlučio je da ove godine svoj rođendan proslavi sa suprugom Anom Kokić izlaskom u noćni klub.... Opširnije na Blic online

Nastavak na Dzungla.org...

Nikola Rađen i Ana Kokić u noćnom provodu

Izvor: Tracara.com, 29.Jan.2013

Na sinoćnoj žurci kluba Mr. Stefan Braun u centru pažnje, bio je poznati bračni par Ana Kokić i Nikola Rađen, koji su i ovog puta pomogli humanitarnu akciju kluba, i usput uživali  u veseloj atmosferi i šarenim koktelima, a dobar provod bio je zagarantovan budući da je Nikola Rađen slavio...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.