Nikola Kalinić: Nemam devojku, reket mi je prazan

Izvor: Kurir, 18.Dec.2014, 07:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikola Kalinić: Nemam devojku, reket mi je prazan

Nemam devojku, snalazim se sam u srpskoj prestonici. Zasad zakucavam, reket mi je potpuno prazan, rekao je kroz osmeh Kalinić

Košarkaš Crvene zvezde i srpski reprezentativac, osvajač srebrne medalje na Svetskom prvenstvu Nikola Kalinić otkrio je zanimljive detalje iz života van parketa. Tako smo saznali da u Beogradu vodi momački život, to jest da nema devojku koja bi mu „lupala banane“.

- Nemam devojku, snalazim se sam u srpskoj prestonici. Zasad zakucavam, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << reket mi je potpuno prazan - rekao je kroz osmeh Kalinić za 24 sata i dodao:

- Studiram privatni Fakultet za turizam i sport u Novom Sadu. Kad stignem, odem do Srpske Atine i pokušam da dam neki ispit. Profesori su puni razumevanja prema mojim obavezama i zahvalan sam im na tome - kaže naš as.

Kalinićev otac Zoran, inače trofejni stonoteniser, uspeo je da sina sačuva od euforije kad je prešao u crveno-bele.

- On možda malčice više prati košarku da bi meni smirivao strasti i držao me na zemlji. Uostalom, Zvezdine pobede i treba da budu nešto normalno. Nekada je bilo uobičajeno da Zvezda može da savlada svakoga i, ako se mi već trudimo da vratimo klub na staze stare slave, moramo i da se ponašamo u skladu s tim - objasnio je Kalinić.

(G. F.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.