Nije sjekao nokte od 1952. godine, ušao u Ginisovu knjigu (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Okt.2015, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije sjekao nokte od 1952. godine, ušao u Ginisovu knjigu (FOTO)

Šridar Čilal (77) dobio je mjesto u Ginisovoj knjizi rekorda zahvaljujući noktima dugim 909,5 centimetara, koje nije sjekao od 1952. godine.

Čilal iz Pruna u Indiji, odlučio je da pušta nokte, nakon što je njega i njegovog druga pretukao učitelj, zato što su mu polomili nokat.

“Učitelj je imao vrlo dugačak nokat i rekao je da ne razumijemo zašto nas je istukao zato što nikad nismo puštali nokte. Poslije toga, poželio sam da i sam probam isto”, kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Čilal.

Iako je davno nadmašio ambicije svog učitelja, plaća visoku cijenu. Njegovi nokti su toliko krhki, da ne može ni da spava opušteno.

“Ne smijem mnogo da se pomjeram. Budim se na svakih pola sata ili sat, kako bih pomjerio ruku na drugu stranu kreveta”, kaže ovaj neobični čovek.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

GINISOV REKORD Ovaj čovek ima najduže nokte na svetu

Izvor: Blic, 05.Okt.2015

Indijac Šridar Čilal ušao je u Ginisovu knjigu rekorda kao čovek sa najdužim noktima na svetu...Kako prenosi "Jahu", ovaj čovek nije odsekao nokte od 1952. godine, a oni su za to vreme izrasli na čak ukupno devet metara...Najduži je nokat na palcu, čija je dužina 197, 8 centimetara, dok su...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.