Nevreme u Čačku i Gornjem Milanovcu, od udara groma izgorela hala

Izvor: Večernje novosti, 21.Jul.2014, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nevreme u Čačku i Gornjem Milanovcu, od udara groma izgorela hala

Uz sevanje munja i jaku grmljavinu Čačak je popodne zahvatio veliki pljusak, a vatrogasci su imali tri intervenicije. U čačanskom selu Milićevci večeras je od udara groma izgorela hala površine oko 100 metara kvadratnih, potvrdio je načelnik odeljenja za vanredne situacije Moravičkog okruga Dragiša Broćić. Prema njegovim rečima, reč je o objektu fabrike koja se bavi preradom drveta i pločastog materijala. "Vatrogasci su brzo izašli na lice mesta i sprečili da se vatra proširi na >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << seno, nedaleko od hale", rekao je on. Broćić je dodao da su vatrogasno-spasilače ekipe večeras intervenisale još i na ispumpavanju vode u Ljubiću i gašenju požara na stambenom objektu u istom mestu. Nema zvaničnih podataka o eventualnoj šteti, a o dejstvu protivgradnih stanica izveštaj se očekuje sutra. Nevreme je zahvatilo i Gornji Milanovac.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Olujno nevreme pogodilo Čačak

Izvor: Studio B, 21.Jul.2014

Zbog olujnog nevremena u Čačku i okolini poplavljeno 15 domaćinstava, a od udara groma izgoreo poslovni objekat u selu Milićevci...U Preljini kod Čačka večeras je zbog oluje i obilne kiše koja i dalje pada, voda prodrla u kuće oko 15 domaćinstava, izjavio je Tanjugu predsednik preljinske mesne...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.