Nevreme u BiH, domaćinstva bez vode

Izvor: B92, 05.Mar.2015, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nevreme u BiH, domaćinstva bez vode

Sneg, kiša i vetar širom Bosne i Hercegovine prouzrokovali su poremećaj i u snabdevanju strujom i vodom.

Većina hercegovačkih sela od sinoć nema struje zbog kvarova od nevremena, kao i veliki dio opštine Sokolac, naselja u Zeničkom, Srednjobosanskom i Tuzlanskom kantonu, saopštila "Elektroprivreda BiH".

U Kantonu Sarajevo su četiri naselja bez električne energije.

Danas ima velikih problema i na skoro svim planinskim prevojima - na Ivan planini, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prevoju Koričin, na Karauli.

Najavljeno je da će večeras veliki broj naselja u Kantonu Sarajevo ostati bez vode. U Sarajevu je zbog obilnih padavina uvedena redukcija isporuke vode od 23.00 do 6.00 sati.

Dok meteorolozi predviđaju da će sneg oslabiti tek tokom vikenda, policija savetuje građanima da ne kreću na put bez velike potrebe.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veliko nevreme u BiH, hiljade ljudi bez struje i vode

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Mar.2015

Sneg, kiša i vetar širom Bosne i Hercegovine prouzrokovali su poremećaj i u snabdevanju strujom i vodom...Većina hercegovačkih sela od sinoć nema struje zbog kvarova od nevremena, kao i veliki dio opštine Sokolac, naselja u Zeničkom, Srednjobosanskom i Tuzlanskom kantonu, saopštila "Elektroprivreda...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.