Nesvakidašnja izložba pod nazivom ‘’Leglo zabave’’ (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 25.Jan.2015, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nesvakidašnja izložba pod nazivom ‘’Leglo zabave’’ (VIDEO)

Interesantna izložba kreacija napravljenih od lego kockica održana je ovog vikenda u Dečijem centru. Ovaj nesvakidašnja izložba privukla je pažnju kako mlađih, tako i starijih Nišlija, koji su mogli da vide najveću kolekciju Bajonikl robota u Srbiji, rekonstrukciju Prvog svetskog rata, kao i različite druge kreacije.
Svet iz filmova o Hobitu, Lego grad i Prvi svetski rat samo su neke od kreacija napravljenih od lego kockica i dovoljan razlog da deca, ali i svi oni koji se tako >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << osećaju, dođu na izložbu pod nazivom ‘’Leglo zabave’’, koja je prema rečima organizatora, iz nekoliko razloga jedinstvena.
Osim kreacija od lego kockica, bilo je i onih koje su napravljene od drveta. Iako je izložba bila interesantna i odraslima, u njoj su ipak najviše uživali mališani,
Autori kreacija od lego kockica su članovi Kluba ljubitelja lego kockica ‘’Leglo’’, dok su drvene napravili članovi modelarske sekcije Dečijeg kulturnog centra.

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.