Nestala žena iz Vranića: Ako ste je videli, odmah obavestite policiju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2017, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nestala žena iz Vranića: Ako ste je videli, odmah obavestite policiju (FOTO)

Zadnji put viđena oko 11 časova ispred svoje kuće

Biserka Đurđević Juca poslednji put je viđena juče, 13. jula ispred svoje kuće u Vraniću. S obzirom na to da je reč o dementnoj osobi, mole se svi koji su je videli da odmah obaveste policiju, porodicu i da joj pomognu da se vrati kući.

Nestala 13. jula. u Vraniću.

Čovek koji je usmrtio ženu i dete ima poremećaj ličnosti?! Lekarska komisija smatra da boluje od TEŠKE BOLESTI
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Na sebi ima crni prsluk (kao na fotografiji), plavu majicu i donji deo crne pamučne trenerke. Dementna je i verovatno dezorjentisana.

Mole se svi građani koji je sretnu ili su je videli tog dana da to prijave najbližoj stanici policije ili porodici Đurđević.

- Molimo vas javite ako ste je videli. Svaka informacija je bitna, a posebno nas interesuje da li ju je neko video u autobusu ili nekom drugom prevozu nakon 11 časova. Možete nas obavestiti na telefone 060/3231834, 060/3231835, 063/296381 - navodi se u tekstu koji je porodica prosledila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.