Nenad Prokić podneo ostavku na članstvo u LDP-u

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Nov.2012, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nenad Prokić podneo ostavku na članstvo u LDP-u

BEOGRAD -

Dosadašnji funkcioner Liberalno - demokratske partije (LDP) Nenad Prokić podneo je danas ostavku na mesto u Glavnom odboru i na članstvo u stranci.

U pismu poslatom agenciji Beta, Prokić je naveo da ostavku podnosi zbog vređanja na nacionalnoj osnovi člana Glavnog odbora LDP-a Hakije Eminovića iz Medveđe, na poslednjoj sednici Predsedništva stranke 2. novembra.

Prokić navodi da su zbog vređanja Eminovića dva člana Predsedništva iz protesta >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << napustila sednicu, dok "preostalim članovima, njih dvadeset i osam, to nije predstavljalo bilo kakvu smetnju, pa su ostali na sednici".

On je dodao da je u članstvo Glavnog odbora ionako kooptiran bez pristanka.

Prokić je 30. oktobra objavio pismo pod naslovom "Umesto govora na Glavnom odboru LDP-a" u kojem je oštro kritikovao predsednika stranke Čedomira Jovanovića zbog liderske samovolje i ocenio da je stranka u veoma lošem stanju.

"LDP je u veoma lošem stanju. Oštrica LDP-a, po kojoj je bio prepoznatljiv, sasvim se istupila. Moramo ponovo da pronađemo politiku, jer smo je izgubili", naveo je Prokić u pismu "običnim članovima" LDP-a i dodao da nema više procepa između LDP-a i drugih stranaka, a procep je osnov svake demokratije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nenad Prokić istupio iz LDP-a zbog vređanja na nacionalnoj osnovi

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 03.Nov.2012

Dosadašnji funkcioner Liberalno - demokratske partije (LDP) Nenad Prokić podneo je danas ostavku na mesto u Glavnom odboru i na članstvo u stranci. U pismu poslatom agenciji Beta, Prokić je naveo da ostavku podnosi zbog vredjanja na nacionalnoj osnovi člana Glavnog odbora LDP-a Hakije Eminovića...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Nenad Prokić napustio LDP

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Nov.2012

BEOGRAD -..Dosadašnji funkcioner Liberalno - demokratske partije (LDP) Nenad Prokić podneo je danas ostavku na mesto u Glavnom odboru i na članstvo u stranci...U pismu poslatom agenciji Beta, Prokić je naveo da ostavku podnosi zbog vređanja na nacionalnoj osnovi člana Glavnog odbora LDP-a Hakije...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.