Nema traga Petru Obrenčeviću

Izvor: Politika, 26.Avg.2014, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema traga Petru Obrenčeviću

Potraga za Petrom Obrenčevićem (33), konobarom koji je nestao tokom noćne smene na splavu „Šejk en šejk”, još traje. U potragu za mladićem juče su se uključili i ronioci MUP-a Srbije. U policiji navode da se splav nalazi na skoro samom ušću Save u Dunav, zbog čega su na tom mestu veoma jake rečne struje. Saznajemo i da je mladić bio loš plivač.

Maja Pajić-Vučić, prijateljica nestalog mladića rekla nam je juče da je 60 sati prošlo od njegovog nestanka, a da još >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << nikakvu informaciju o tome šta se dogodilo njegova porodica i prijatelji nemaju. Ona kaže da se na telefon, koji je objavljen u medijima niko nije javio.

„Ne postoji ništa što bi moglo da ukaže na to šta se dogodilo. Nema nikakvog traga, čak ni odeće, ničega”, očajno navodi Maja.

Jedna od pretpostavki njegovih prijatelja je da se mladić povredio dok je radio i da je pao u reku. Rečna policija je pretraživala teren uzvodno i nizvodno, ali nije bilo traga mladiću.

Podsetimo, Petar Obrenčević nestao je u noći između subote i nedelje. Mladić je visok oko 180 centimetara, na sebi je imao zelenu košulju, teksas bermude i teget starke. Nestanak su prijavili njegovi prijatelji, navodeći da je Obrenčević poslednji put viđen između ponoći i jedan sat na splavu „Šejk en šejk” na Ušću u Beogradu, gde je radio kao konobar. Mole se svi koji ga prepoznaju ili znaju nešto o njegovom nestanku da to prijave najbližoj policijskoj stanici ili na broj telefona 069-337-8740.

D. S. V.

objavljeno: 27.08.2014.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.