Ne znam ni gde sam ni sta da radim Milica Dabovic otkrila kako ju je tukao bivsi decko

Izvor: medio.rs, 20.Feb.2017, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne znam ni gde sam ni sta da radim Milica Dabovic otkrila kako ju je tukao bivsi decko

Šiklić se danas sam prijavio u policijsku stanicu Palilula i priveden je na saslušanje u Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu

Milica Dabović, bivša košarkašica, navela je da se oseća potreseno i šokirano nakon što ju jepretukao dečko Šime Šiklić Simon.Ona je otkrila stravične detalje incidenta koji se juče dogodio u njenom stanu u Beogradu u emisiji “150 minuta” na Prvoj televiziji.

– Došlo je do svađe. Uhvatio me >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << je za vrat. Malo me je davio, malo me je šamarao. Moram tako da kažem da bih ublažila stanje, znam da ljudi gledaju – rekla je Milica.

Ona je dodala da je potom Simona izbacila iz stana i da je trenutno u veoma teškom stanju.

– Ne znam ni gde se trenutno nalazim ni šta da radim sa svojim životom. Treba mi odmor, samo me poštedite i hvala na razumevanju – kroz suze je rekla za kraj.

.

(Telegraf.rs)

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.