Ne zanima je sta drugi misle ona smatra da je prelepa

Izvor: medio.rs, 10.Okt.2015, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne zanima je sta drugi misle ona smatra da je prelepa

Vini Harlou je američka manekenka koja se proslavila u takmičenju “America’s Next Top Model” koja je uprkos retkom obliku vitiliga, bolesti kože, uspela da se probije u modnoj industriji.

Ova dvadesetjednogodišnja manekenka je već radila za brendove kao što su Dizel i Desigual.

Vitiligo, od kojeg ima problem s pigmentom kože, otkriven joj je kada je imala četiri godine. Ipak putem društvenih mreža i pomenutog takmičenja za modele, Vini je uspela da nađe >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << svoje mestu u svetu modeling.

Ova devojka bila je jedna od dama koje su govorile na događaju “Women in the World” u Londonu o lošem uticaju društvenih mreža na mlade.

Kada je reč o sampouzdanju, Vini je rekla kako joj je bilo najvažnije kakvo će ona mišljenje formirati o sebi.

“Pomislila sam u sebi da ja zaista ne mislilm das am ružna. Mislim da sam prelepa i ne znam odakle sam imala ideju da nisam. Neko drugi mi je to nametnuo”, rekla je ona.

“Naučila sam da od sada slušam samo sebe”, dodala je ova samouverena i hrabra devojka.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.