Navijači Veleža gađali igrače svog kluba, pa se sukobili s policijom

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Mar.2015, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Veleža gađali igrače svog kluba, pa se sukobili s policijom

MOSTAR - U samom finišu revanš utakmice četvrtfinala Kupa BiH između Veleža i Zrinjskog dogodio se prekid koji su izazvali navijači "rođenih".

Utakmica je zbog toga završena prije isteka sudijske nadoknade.

Nezadovoljni rezultatom koji je eliminisao njihov klub iz Kupa BiH, nekoliko navijača je utrčalo u teren. Policija je intervenisala i udaljila ih sa terena. Nakon toga je objavljeno da je utakmica zvanično završena pobjedom Zrinjskog od 2:0.

Potom su >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << igrači Veleža prišli tribini s najvatrenijim navijačima "rođenih", koji su ih vrijeđali psovkama i gađali različitim predmetima.

Nakon što su se udaljili s tribina, navijači Veleža su pokušali da uđu u klupske prostorije, gdje su se sukobili s policijom, javio je reporter Klixa.

Pobjedu Zrinjskom su donijeli Stojkić, koji je postigao go u 45. minutu susreta, i Nikolić, koji je postavio konačnih 2:0 u 90. minutu.

Prva utakmica je završena rezultatom 2:2.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Huligani gađali igrače

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Mar.2015

Ni revanš meč četvrtfinala Kupa BiH između mostarskih rivala Veleža i Zrinjskog nije mogao da prođe bez nereda navijača. Pristalice domaćina su nakon pogotka "plemića" u 92. minutu utrčali na teren te su gađali i vrijeđali igrače svoje ekipe...Odmah po ulasku huligana na teren fudbaleri...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Neredi tokom i nakon derbija u Mostaru

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 18.Mar.2015

Jedna osoba je privedena, a nije bilo povrijeđenih u incidentu koji se ispred stadiona u naselju Vrapčići, sjeverno od Mostara, dogodio nakon revanš utakmice četvrtfinala Kupa BiH između Veleža i Zrinjskog. Mostar, 18. mart 2015. RSE foto

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.