Nastradao pešak u Beogradu

Izvor: Press, 01.Feb.2015, 09:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastradao pešak u Beogradu

Muškarac od 60 godina je poginuo jutros na isključenju ulice Kneza Miloša kod Mostarske petlje ka sajmu, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.
Nesreća se dogodila jutros nešto posle pet sati, kada je pešaka udario automobil. 

Sinoć u 19:13 u saobraćajnoj nezgodi na ulazu u auto pijacu u Bubanj potoku lakše su povređene dve muške osobe od 40 godina, koje su sa tupim povredama >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << glave i ramena, prevezene u Urgentni centar.
Macura je navela da je tokom prošle noći bio povećan broj posla za lekare Hitne pomoći. Registrovan je 141 poziv, od kojih je 28 bilo intervencija ekipe Hitne pomoći na javnom mestu. Zvali su najčešće srčani bolesnici, asmatičari, psihijatrijski i bolesnici sa hipertenzijom.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SMRT KOD MOSTARSKE PETLJE: Pešaka udario auto

Izvor: Kurir, 01.Feb.2015

BEOGRAD - Jedan pešak poginuo je jutros na isključenju ulice Kneza Miloša kod Mostarske petlje ka Sajmu, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura...Nesreća se dogodila jutros nešto posle pet sati, kada je pešaka, muškarca od 60 godina, udario automobil. Sinoć u 19.13 u saobraćajnoj nezgodi...

Nastavak na Kurir...

Nastradao pešak u Beogradu

Izvor: RTS, 01.Feb.2015

. Šezdesetogodišnji muškarac poginuo je na isključenju ulice Kneza Miloša kod Mostarske petlje ka sajmu kada je na njega naleteo automobil.

Nastavak na RTS...

JEZIVA NESREĆA, ŽRTVA ZAVRŠILA MEĐU KONTEJNERIMA: Automobilom ubio pešaka na Mostarskoj petlji, pa pobegao!

Izvor: Telegraf.rs, 01.Feb.2015

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 5 sati na Mostarskoj petlji, u Beogradu poginuo je muškarac (61). Njega je van pešačkog prelaza oborio i usmrtio automobil, čiji je vozač bez zaustavljanja pobegao sa lica mesta. Automobil se kretao iz Ulice Kneza Miloša ka Sajmu. Velikom brzinom...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.