Nastavak pete sjednice Narodne skupštine RS 8. septembra

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Sep.2015, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavak pete sjednice Narodne skupštine RS 8. septembra

BANJALUKA - Peta redovna sjednica Narodne skupštine Republike Srpske biće nastavljena u utorak, 8. septembra, a šesta redovna sjednica biće održana 15. septembra, odlučeno je danas na sjednici skupštinskog Kolegijuma.

Predsjednik Narodne skupštine Repulike Srpske Nedeljko Čubrilović rekao je novinarima nakon sjednice Kolegijuma da će, ukoliko ne bude završena u zakazanom terminu, peta redovna sjednica biti nastavljena u utorak, 15. septembra.

"Po okončanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << pete redovne sjednice biće napravljena kraća pauza, a zatim će početi šesta redovna sjednica Narodne skupštine Republike Srpske", pojasnio je Čubrilović i dodao da je početak sjednica zakazan za 10.00 časova.

Čubrilović je rekao da dnevni red šeste redovne sjednice parlamenta Srpske sadrži 35 tačaka, da će biti razmatrana po četiri prijedloga i nacrta zakona, izvještaji, izbori i menovanja, te izvještaji pojedinih agencija.

On je rekao ranije da će u nastavku pete redovne sjednice Narodne skupštine biti 19 tačaka, da će biti razmatran Prijedlog zakona o predškolskom vaspitanju i obrazovanju, Prijedlog zakona o advokaturi, te Prijedlog zakona o vinu.

Prema njegovim riječima, biće razmatran i Prijedlog zakona o jakim alkoholnim pićima, kao i Prijedlog zakona o izmjenama Zakona o eksproprijaciji.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.