Izvor: Nezavisne Novine, 05.Dec.2016, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadnuta žena u Banjaluci, uhapšen osumnjičeni

BANJALUKA - Jedna žena povrijeđena je jutros u napadu u banjalučkoj Ulici Svetozara Markovića, a uhapšen je osumnjičeni za taj napad, saznaju "Nezavisne".

Marija Markanović, portparol CJB Banjaluka, kazala je da su pripadnici banjalučke Policijske stanice Centar jutros oko 7.15 časova postupili po zaprimljenoj prijavi.

"Zbog sumnje da joj je povrede nanio S.M. (66) iz Banjaluke je uhapšen. Povrijeđena je prevezena u Univerzitetski klinički centar Republike >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Srpske", navela je Markanovićeva.

Policajci će izvršiti uviđaj, te izuzeti sve predmete i tragove bitne za rasvjetljavanje ovog događaja, a o prikupljenim činjenicama upoznaće dežurnog okružnog javnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji će izvršiti kvalifikaciju djela.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Banjalučanka PRETUČENA rano jutros, UHAPŠEN osumnjičeni

Izvor: Blic, 05.Dec.2016

S.M. (66) iz Banjaluke uhapšen je zbog sumnje da je jutros u Ulici Svetozara Markovića u ovom gradu fizički napao i povredio žensku osobu, rečeno je u Centru javne bezbednosti Banjaluka...Banjalučanka, koja je povređena u 7.30 časova, odmah potom je prevezena u Univerzitetski klinički centar...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.