Najviše gužve na Pančevačkom mostu

Izvor: Blic, 22.Maj.2012, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najviše gužve na Pančevačkom mostu

Saobraćaj u Beogradu jutros je najintenzivniji na Pančevačkom mostu u pravcu prema centru grada, u delu oko Beogradskog sajma i na prilazima gradu, izjavila je jutros dežurni dispečer Žutog taksija Dragana Đekić.

U saobraćaju u gradu za sada nema gužvi, a očekuju se tokom jutra na Brankovom mostu i "Gazeli" i u krugu Slavije i Autokomande, rekla je Đekić.

Na beogradskim ulicama je 1.349 vozila javnog gradskog prevoza od kojih 150 tramvaja, 97 trolejbusa i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 1.102 autobusa, izjavio je glavni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća "Beograd" Mića Dautović.

Sa Beogradske autobuske stanice planirano je 630 polazaka, izjavio je dežurni otpravnik BAS-a Milutin Božić.

"Lasta" je planirala da 582 vozila ostvare 6.241 polazak, izjavio je dežurni dispečer tog saobraćajnog preduzeća Nenad Ostojić.

Povezane vesti: Najveće gužve na prilazima gradu Saobraćaj se odvija bez gužvi Saobraćaj usporen na prilazima Beogradu Saobraćaj pojačan na prilazima gradu, ali se odvija bez gužvi Saobraćaj pojačan na Autokomandi i "Gazeli"

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kiša paralisala saobraćaj u gradu

Izvor: Blic, 22.Maj.2012

Saobraćaj u prestonici je gotovo paralisan zbog provale oblaka. Gužve su ogromne gotovo na svim najznačajnijim saobraćajnicama u gradu, kažu u Žutom taksiju...- Najteža situacija je na Brankovom mostu gde se stvorila velika kolona vozila iz pravca Novog Beograda, zatim u Bulevaru vojvode Mišića,...

Nastavak na Blic...

Kiša paralisala saobraćaj u Beogradu

Izvor: Mondo, 22.Maj.2012

Kiša je danas gotovo paralisala saobraćaj u Beogradu i stvorila gužve na gotovo svim najznačajnijim saobraćajnicama, izjavila je Tanjugu dežurni dispečer udruženja Žuti taksi Dragana Đekić.

Nastavak na Mondo...

Gužve su se raščistile, saobraćaj normalizovan

Izvor: Blic, 22.Maj.2012

Gužve u saobraćaju koje su se oko podneva napravile zbog provale oblaka više nema, a sve značajne saobraćajnice su prohodne, kažu u Žutom taksiju...Saobraćaj je u prestonici oko podneva bio gotovo paralisan zbog provale oblaka...- Najteža situacija je na Brankovom mostu gde se stvorila velika...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.