Najsavremenije metode kiropraktike od sada i kod nas

Izvor: medio.rs, 12.Sep.2015, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najsavremenije metode kiropraktike od sada i kod nas

Dr Robert L. Džonson novi član tima vrhunskih stručnjaka Doma zdravlja West Medic

Kiropraktika, kao zdravstvena disciplina spada u manipulativne tehnike za koje se znalo pre više hiljada godina, a danas pripada grupi priznatih integrativnih medicinskh postupaka. Ona uspešno naglašava moć organizma u samoizlečenju, i sve to bez upotrebe medikamenata ili hirurških zahvata.

Doktor kiropraktike Robert L. Džonson, vrhunski stručnjak u postavljanju tačnih dijagnoza >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << i primeni brojnih tehnika kiropraktike, mišljenja je da je kiropraktika u odnosu na druge metode, dokazano najefikasnija u tretmanu diskus hernija lumbalnog i cervikalnog dela kičme, kao i da se većina simptoma može vrlo brzo povući, nekada i posle samo jedne intervencije.

Takođe, napominje da je rad kiropraktora samo početni impuls na putu izlečenja i da se pre svakog tretmana kiropraktora mora postaviti sigurna dijagnoza. Često su potrebni snimci rengtena ili magnetne rezonacne, laboratorijski nalazi i pregledi specijalsta (fizijatra ili drugih).

Foto: Promo

Dr Robert L. Džonson diplomirao je 1983. godine na koledžu “Cleveland Chiropractic” u Kanzasu, gde je stekao diplomu doktora kiropraktike, a nakon tri godine je stekao i zvanje kiropraktičar fizijatar. Danas je deo West Medic internacionalnog tima vrhunskih doktora kiropraktike koji pružaju stručno, kvalitetno i raznovrsno lečenje kiropraktikom.

Pored najkvalitetnije kiropraktike, američko-srpski tim vrhunskih stručnjaka Doma zdravlja West Medic primenjuje i najkompletniji, a samim time i zasigurno najefikasniji neoperativni program lečenja Diskus hernije, sportskih i ortopedskih povreda, degenerativnih promena, perifernih neuroloških ispada i post-operativni oporavak.

Dodatne informacije mogu se pronaći na sajtu www.westmedic.rs ili pozivom na broj telefona011/3691-982.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.