Najlepše je u Srbiji: Uživanje sa rodbinom

Izvor: Vesti-online.com, 17.Jul.2017, 05:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najlepše je u Srbiji: Uživanje sa rodbinom

Velibor Dobrić i njegova supruga Vučica kao penzioneri dobar deo godine i leta provedu u domovini. Imali su kuću u Novom Pazaru, ali su je prodali prošle godine u avgustu, a sada planiraju da kupe nešto u Beogradu ili okolini, kako kažu.

Njihova kćerka Sonja sa porodicom odlazi u Vrčin kod muževljeve familije, a sin Saša i njegova supruga Nataša sa decom idu u Osečinu kod njenih roditelja, tako da se svaki letnji raspust, pa tako i ovaj, provodi po istoj šemi.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />- Naravno, gledamo da se nađemo negde svi zajedno, da li u Novom Pazaru ili u Beogradu, i tako je svakog leta - priča Velibor.

Svih pet unučadi, uzrasta od osam do 26 godina, znaju dobro srpski jezik jer Velibor veoma drži do toga, kao i do svoje porodice. Pošto imaju dosta rođaka vršnjaka, trećoj generaciji Dobrića nije dosadno kad odu dole na odmor. Konstantin i Petar kažu da najviše vole da idu u Osečinu jer "tamo imaju više drugara i svoju kuću".

Velibor na pitanje šta mu posebno smeta ili ga ljuti kad ode u zavičaj kaže da voli sve - "od kamenja do drveća" - i da mu baš ništa ne smeta: ni ekonomska kriza, ni birokratija, ni loši putevi, ni skupoća.

- Pretežno provodim vreme sa braćom, prijateljima i rodbinom. Oni se svi užele nas i mi njih, i gledamo da to vreme koje smo zajedno provedemo u veselju i u slozi - veli sagovornik "Vesti".

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.