Na rebalans budžeta i prateće zakone uloženo 70 amandmana

Izvor: Press, 24.Okt.2014, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na rebalans budžeta i prateće zakone uloženo 70 amandmana

Na predlog zakona o rebalansu budžeta i prateće zakone uloženo je oko 70 amandmana i o njima će poslanici raspravljati u nedelju.
Pošto završe taj pretres, parlamentarci će se izjasniti o tim zakonskim predlozima.

Glasaće se o rebalansu budžeta i predloženim odlukama o davanju saglasnosti na Odluku o izmenama i dopunama Finansijskog plana Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << osiguranje za 2014. godinu, zatim na Odluku o izmenama Finansijskog plana Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje za 2014. godinu, na Odluku o izmenama Finansijskog plana Nacionalne službe za zapošljavanje.

Takođe, tu je i Predlog odluke o davanju saglasnosti na Odluku o izmenama Finansijskog plana Fonda za socijalno osiguranje vojnih osiguranika za 2014. godinu.

Poslanici će glasati i o Predlogu zakona o privremenom uređivanju osnovica za obračun i isplatu plata, odnosno zarada i drugih stalnih primanja kod korisnika javnih sredstava, zatim Predlogu zakona o privremenom uređivanju načina isplate penzija, kao i o Predlogu izmena Zakona o Centralnom registru obaveznog socijalnog osiguranja.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Na rebalans budžeta i prateće zakone uloženo 70 amandmana

Izvor: Blic, 24.Okt.2014

Poslanici Skupštine Srbije završili su večeras raspravu o Predlogu rebalansa budžeta za 2014. godinu i pratećim zakonima kojima je predviđeno smanjenje plata u javnom sektoru i penzija većih od 25.000 dinara. Osim o rebalansu budžeta, poslanici su raspravljali i o uređenju osnovica za obračun...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.