Izvor: Nezavisne Novine, 05.Nov.2016, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na graničnom prelazu Velika Kladuša čekanje do 45 minuta

BANJALUKA - Na graničnom prelazu Velika Kladuša na izlazu iz BiH čeka se oko 45 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima zadržavanja za sada nisu duža od 30 minuta, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Zbog radova na području Hrvatske, na graničnim prelazima Orašje-Županja i Brod-Slavonski Brod vozila saobraćaju usporeno, te se vozačima preporučuje što manje korištenje ova dva prelaza.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Gužve na granici, na prelaz se čeka 45 minuta

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Nov.2016, 14:43

BANJALUKA - Na graničnim prelazima Brod, Velika Kladuša, Gradiška i Gradina na izlazu iz BiH čeka se od 30 do 45 minuta, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske...Na ostalim graničnim prelazima zadržavanja nisu duža od 20 minuta...Vozila saobraćaju usporeno na graničnim prelazima...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.