Na Palama povređen dečak iz Srbije

Izvor: B92, 22.Apr.2014, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Palama povređen dečak iz Srbije

Sarajevo -- Na Palama se dogodila tuča maloletnika u kojoj je sedamnaestogodišnjak, koji je uhapšen, naneo teške telesne povrede državljaninu Srbije, starom 16 godina.

Iz Centra javne bezbednosti Istočno Sarajevo saopšteno je da je Policijskoj stanici Pale juče oko 03.00 sata prijavljeno da na trotoaru leži muškarac s vidnom povredom glave.

Nakon prijave obaveštena je Hitna služba Doma zdravlja Pale, koja je izašla na mesto događaja i pružila pomoć povređenom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Kako je policija utvrdila operativnim radom na terenu, nakon kraće rasprave, uhapšeni je udario pesnicom u glavu mladića, državljanina Srbije, koji je pao i udario glavom o asfalt, prenela je agencija Fena.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pale: Povređen maloletnik iz Srbije

Izvor: Akter, 22.Apr.2014

Na Palama se dogodila tuča maloletnika u kojoj je sedamnaestogodišnjak, koji je uhapšen, naneo teške telesne povrede državljaninu Srbije, starom 16 godina

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.