Na “Naissab Apnea Kupu“ dominirali Hrvati i Beograđanke

Izvor: NTV.rs, 30.Mar.2015, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na “Naissab Apnea Kupu“ dominirali Hrvati i Beograđanke

Na bazenu Sportskog centra „Čair“ održano je dvodnevno Otvoreno prvenstvo Srbije u ronjenju na dah. “Naissab apnea kup“ okupio je 36 takmičara iz Rusije, Hrvatske, Slovenije, Bugarske i Srbije. Favoritkinja, aktuelna evropska prvakinja, Andrea Zubčić opravdala je tu ulogu osvajanjem prvog mesta u ukupnom plasmanu i sve tri pojedinačne kategorije. Nišlijka Milena Radić osvojila je drugo mesto u discipline „dinamička apnea bez peraja“, a treća u „statičkoj apnei“ I „dinamičkoj >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << apnea” sa perajima. Pojedinačno, dominirale su Beograđanke Tijana Nikolić i Nataša Bošković.
Kod muškaraca, ukupno i u “statičkoj apnei“ prvo mesto pripalo je Zagrepčaninu Brunu Segviću. U preostale dve discipline trijumfovali su Bugarin Danail Edren i Mihovil Turčinovic iz Zagreba. Odličan organizator čitavog takmičenja bio je Ronilački klub “ Naisab Niš“.

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.