Na Batrovcima se čeka oko dva sata

Izvor: Blic, 27.Jul.2014, 09:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Batrovcima se čeka oko dva sata

Na graničnim prelazima jutros su zadržavanja za putnička vozila oko 30 minuta, osim na prelazu Batrovci, sa Hrvatskom, gde se prilikom ulaska u Srbiju čeka oko dva do dva i po sata, rekli su u Upravi granične policije.

Kako je saopštio Auto-moto savez Srbije (AM S S), na graničnom prelazu Horgoš, iz pravca Mađarske radi se u šest traka, pa je vreme zadržavanja za putnička vozila 30-45 minuta.

Zbog velikog priliva vozila iz pravca Mađarske, mađarska pogranična policija povremeno preusmerava saobraćaj ka Kelebiji, pa vreme zadržavanja na ovom graničnom prelazu varira od 30-60 min.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na Batrovcima se čeka oko dva sata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jul.2014

Na graničnim prelazima jutros su zadržavanja za putnička vozila oko 30 minuta, osim na prelazu Batrovci, sa Hrvatskom, gde se prilikom ulaska u Srbiju čeka oko dva do dva i po sata, rekli su u Upravi granične policije...Kako je saopštio Auto-moto savez Srbije (AMSS), na graničnom prelazu Horgoš,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.