NS: Sedam tona smeća posle novogodišnje noći FOTO

Izvor: B92, 01.Jan.2017, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NS: Sedam tona smeća posle novogodišnje noći FOTO

Kao i svake godine, tokom i posle novogodišnjeg Dočeka na Trgu slobode u Novom Sadu, ekipe JKP "Čistoća" radile su na uređenju ulica i javnih površina.

Kako je saopštilo to preduzeće, 60 radnika bila su na ulicama tokom noći i ranih jutarnjih sati, sa kompletnom mehanizacijom, a do 9.30 časova završeno je kompletno sređivanje centra grada.

Tom prilikom, na Gradsku deponiju je odneto oko 7 tona smeća.

"Službe odnošenja smeća i javne higijene >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << JKP "Čistoća" tokom novogodišnjih i božićnih praznika rade redovno, a na teritoriji celog grada je pojačan intenzitet pražnjenja kontejnera. Molimo sugrađane da i u ovim danima, kada se u domaćinstvima stvara više smeća nego inače, savesno odlažu otpad i pomognu nam da Novi Sad čuvamo čistim i urednim", istakao je direktor JKP "Čistoća" Vladimir Zelenović.

JKP "Čistoća" svim Novosađanima ovom prilikom želi puno zdravlja i radosti, srećnu i uspešnu 2017. godinu, dodaje se u saopštenju.

.

.

.

.

.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Posle dočeka u Novom Sadu, Čistoća odnela SEDAM TONA ĐUBRETA

Izvor: Blic, 01.Jan.2017

Javno komunalno preduzeće "Čistoća" iz Novog Sada saopštilo je danas da je posle dočeka Nove godine odneto sedam tona smeća...U saopštenju se navodi da je kompletno čišćenje Trga slobode, gde je gradski doček održan, završeno jutros u 9.30..."Čistoća" je navela da je pojačan intenzitet...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.