NS: Pukao magistralni vod gasovoda

Izvor: Vesti-online.com, 21.Avg.2014, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NS: Pukao magistralni vod gasovoda

U novosadskom naselju Podbara pokidan je magistralni vod gasovoda. Nadležne službe zatvorile su gas oko 16 sati na mestu gde je došlo do havarije, i omogućile građanima da se vrate u svoje stanove, potvrđeno je agenciji Beta u novosadskoj policiji.

Prethodno su na lice mesta bili izašli vatrogasci, policija i hitna pomoć.

 

 

Bila je naređena i evakuacija okolnih zgrada.

 

Trenutno je u toku uviđaj na licu mesta, kako bi se utvrdili uzroci pucanja gasovoda.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NS: Rešen problem na gasovodu

Izvor: B92, 21.Avg.2014

U novosadskom naselju Podbara je došlo do curenja gasa pošto je građevinska mašina zakačila cev gasovoda ali je problem ubrzo rešen postavljanjem novog ventila...Time je curenje zaustavljeno...Tokom curenja gasa nije bilo povređenih, a došlo je do preventivne evakuacije građana iz okolinih objekata,...

Nastavak na B92...

Pukao magistralni vod gasovoda u Novom Sadu

Izvor: Akter, 21.Avg.2014

U novosadskom naselju Podbara pokidan je magistralni vod gasovoda..Na mestu gde je pukao vod gasovoda kulja gas, a na licu mesta su, pored vatrogasaca i policija i hitna pomoć.

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.