NS: Lisice zbog pljačke i pucanja

Izvor: B92, 25.Dec.2014, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NS: Lisice zbog pljačke i pucanja

Novosadska policija uhapsila je, posle pljačke prodavnice u Vrbasu dve osobe za koje se sumnja da su počinile seriju razbojništva u Južnobačkom okrugu.

Uhapšeni su sinoć S. A. (26) i M. M. (19) koji se sumnjiče i da su tri puta opljačkali benzinsku pumpu u Sirigu, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Oni su sumnjičeni i da su tokom jedne od pljački te benzinske pumpe pucali iz vatrenog oružja, dodaje se u saopštenju.

Obojici je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, po odobrenju višeg javnog tužioca kome će, biti dovedeni na saslušanje.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Uhpašeni posle oružane pljačke prodavnice

Izvor: Press, 25.Dec.2014

. Novosadska policija uhapsila je, neposredno posle oružane pljačke prodavnice u Vrbasu dve osobe za koje se sumnja da su počinili seriju razbojništva na području Južnobačkog okruga.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.