NOVI DETALJI IZ ISTRAGE! Pronađena dva MUŠKA DNK traga

Izvor: Press, 27.Maj.2016, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI DETALJI IZ ISTRAGE! Pronađena dva MUŠKA DNK traga

Otkriveni novi detalji ubistva Jelene Krsmanović!
Foto:mondo.rs
U emisiji "Crna Hronika" na televiziji Pink ekskluzivno su otkriveni do sada nepoznati detalji brutalnog ubistva Jelene Krsmanović.
Kamen kojim je ubijena Jelena nije bio slučajno na mestu zločina. Smatra se da ga je ubica poneo sa namerom.
Kako se navodi, ubica je najverovatnije pesnicom, a onda u stanju ljubomore, besa >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ili žudnje, udario čak 15 puta kamenom. Zatim je odvukao i bacio u obližnji kanal. U tom trenutku Jeleni je spala patika koja je prvenstveno pronađena na mestu zločina.
Takođe, ono što je istraga utvrdila, na osnovu odbrambenih povreda jeste da se Jelena branila od ubice. 
Spekulacije da je dugovala narko dilerima su odbačene, jer je utvrđeno da Jelena nije koristila narkotike. 
Na Jeleninom telu pronađena su dva muška DNK traga koja nisu u policijskoj bazi. Istraga se nastavlja i dalje iako je veoma teško naći materijalni dokaz kojim bi se pronašao i osudio ubica.
 
 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.