NOSE PERIKE: Banda maskiranih žena pljačka po Crnoj Gori! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 27.Avg.2014, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOSE PERIKE: Banda maskiranih žena pljačka po Crnoj Gori! (VIDEO)

PODGORICA - Crnogorska javnost je u strahu od devojaka džeparopša koje vrše razne krađe po čitavoj Crnoj Gori. Sve više je snimaka na Jutjubu, ali i građana koji se javljaju sa sličnim iskustvima.

Snimci krađa sa bezbednosnih kamera su predati policiji, ali nijedan slučaj za sada nije rešen. Policija sumnja da je reč o ženskoj bandi koja se lako prerušava, noseći perike, lažne naočare i drugu opremu za prerušavanje.

Prvo snimljeno džeparenje se dogodilo u >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << butiku, kada je nepoznata žena ukrala novčanik u kome je bilo oko 150 evra i lična dokumenta. Najnoviji snimak je iz Podgorice, na kome se vidi krađa u jednom butiku.

Slična situacija je zabeležena i u Bijelom Polju, kada je žena izašla sa tuđom torbom iz prodavnice, a kada je vlasnica stigla, vratila joj je torbu, uz objašnjenje da je pogrešila.

http://www.youtube.com/watch?v=mq2rYzXw8N8

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

NOSE-PERIKE-Banda-maskiranih-zena-pljacka-po-Crnoj-Gori

Izvor: medio.rs, 28.Avg.2014, 01:20

PODGORICA - Crnogorska javnost je u strahu od devojaka džeparopša koje vrše razne krađe po čitavoj Crnoj Gori. Sve više je snimaka na Jutjubu, ali i građana koji se javljaju sa sličnim iskustvima...Snimci krađa sa bezbednosnih kamera su predati policiji, ali nijedan slučaj za sada nije rešen....

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.