NEVREME ZAUSTAVILO TRAMVAJE: Voda na šinama prekinula saobraćaj u užem centru Beograda!

Izvor: Kurir, 27.Jul.2014, 23:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVREME ZAUSTAVILO TRAMVAJE: Voda na šinama prekinula saobraćaj u užem centru Beograda!

Prema rečima rečima dežurnog dispečera u GSP-u, tramvajski saobraća je obustavlje u 22.15 sati u užem centru grada - na Slaviji, kod Vukovog spomenika, železničke stanice, Bogoslovskog fakulteta

BEOGRAD - Tramvajski saobraćaj u užem centru Beograda večeras je u prekidu zbog velike količine vode na šinama.

Prema rečima rečima dežurnog dispečera u GSP-u, tramvajski saobraća je obustavlje u 22.15 sati u užem centru grada - na Slaviji, kod Vukovog spomenika, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << železničke stanice, Bogoslovskog fakulteta.

Očekuje se da će saobraća uskoro biti normalizovan, čim se voda povuče sa šina.

Zbog nevremena u Beograd i jake kiše koja je padala više od pola sata, neke raskrsnice i ulice su bile blokirane zbog velike količine vode, ali se situacija normalizuje kako se voda polako povlači.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Munje nad Beogradom, nevreme u Nišu

Izvor: Prva.rs, 28.Jul.2014, 02:34

Pljusak u Beogradu napravio je u nedelju uveče haos na ulicama.. U Darvinovoj ulici potopljeno je jedno vozilo što je napravilo zastoj u saobraćaju, a od Cvetkove pijace do Vukovog spomenika na kolovozu je voda duboka 20 do 30 centimetara, piše "Blic".. Zbog jakog pljuska, slivale su se i bujice...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.