NEKADA I SADA: Glumice iz serije Seks i grad

Izvor: Blic, 16.Sep.2014, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEKADA I SADA: Glumice iz serije "Seks i grad"

Prošlo je tačno deset godina otkako je emitovana poslednja epizoda popularne serije "Seks i grad". I dok mnogi fanovi znaju pojedine epizode a bogami i sezone napamet, nisu im ni promakle sve pikanterije iz privatnog života glavnih protagonistkinja ove serije. Ako ste se pitali kako Keri, Šarlot, Samanta i Miranda danas izgledaju, pogledajte.

Sara Džesika Parker igrala je  kolumnistkinju Keri, opsednutu cipelama modom i muškarcima. Keri je večitu inspiraciju za kolumne nalazi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u svojim uglavnom, disfunkcionalnim vezama sa muškarcima.

Sara Džesika je jedina od ove četvorke koja je karijeru nastavila i na filmskom platnu. Danas ima 49. godina.

Sintija Nikson igrala je ironičnu Mirandu Hobs,  nezavisnu i ambicioznu advokaticu. Nije se pojavljivala u mnogo filmova nakon serije, ali je šokirala javnost kada je 2010. godine potvrdila svoju homoseksualnu orjentaciju.

Sintija sada ima 48. godina, drugačiju boju kose i za svoje godine izgleda sasvim dobro.

 Kristin Dejvis proslavila se rolom šarmantne Šarlot Jork u seriji "Seks i grad". Ona je najkonzervativnija u grupi a ujedno i najoptimističnija. Pojavila se u nekoliko filmova nakon serije, uključujući i hit komediju "Couples Retreat" 2009. godine.

Kristin danas ima 49. godina i lečeni je alkoholičar.

Kim Katral je možda najpoznatija po ulozi u seriji "Seks i grad". Igrala je  neobuzdanu "gutačicu" muškaraca Samantu Džons, opsednutu lepotom i željom da što duže zadrži mladalački izgled.

Kim je u avgustu napunila 58. a godine su ostavile traga na njenom licu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.