NEKAD I SAD Samantin dečko Smit Džerod iz serije Seks i grad danas izgleda još bolje

Izvor: Piplmetar.rs, 19.Avg.2017, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEKAD I SAD Samantin dečko Smit Džerod iz serije Seks i grad danas izgleda još bolje

Čuvena američka serija „Seks i grad“ i dan danas je jedna od omiljenih ženskih televizijskih projekata, čije se epizode ni posle toliko repriziranja ne propuštaju. Pored Zverke ostao je upečatljiv lik Samantinog dečka Smita Džeroda, odnosno Džejsona Luisa što mu je i pravo ime. Danas izgleda još bolje nego ranije.
Glumica Kim Katral je možda i postala planetarno popularna nakon uloge Samante Džouns, najslobodnijeg lika u seriji, a ostala je poznata po tome što >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << je „jela muškarce“.

Glumica Kim Katral je možda i postala planetarno popularna nakon uloge Samante Džouns, najslobodnijeg lika u seriji, a ostala je poznata po tome što je „jela muškarce“.
Jedan od Samantinih seksi momaka bio je i plavušan Smit Džerod, kojeg je glumio srcelomac Džejson Luis. Pojavio se kao dugokosi mladić, a kada se ošišao i pokazao svoje zmijsko telo, ne samo da je zaludeo Samantu, već i žene širom planete!
Sigurno se dooobro sećate baš ove scene…

Na sledećoj pogledajte kako izgleda danas.

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.