NASILNI PROTESTI U NOVOM SADU: Demonstranti  pokušali da uđu u Radio televiziju Vojvodine, zatim u Gradsku kuću

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Apr.2017, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NASILNI PROTESTI U NOVOM SADU: Demonstranti pokušali da uđu u Radio televiziju Vojvodine, zatim u Gradsku kuću

Divljanje demonstranata se nastavlja i večeras, na ulicama je napeto.

Učesnici protesta okupili su se večeras oko 18 sati u kampusu Univerziteta u Novom Sadu, po drugi put za dva dana, protestujući protiv izborne volje građana i pobede Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima održanim u Srbiji.

Nakon jučerašnjih demonstracija u Beogradu, kada su vidno alkoholisani protestanti iscepali pomen srpskim žrtvama sa Kosova i Metohije, danas se serija incidenata >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nastavlja u Novom Sadu, gde je rulja pokušala da upadne u redakciju Radio televizije Vojvodine.

Demonstranti su zatim otišli i do zgrade Vlade AP Vojvodine, nakon čega su se uputili ka Trgu Slobode, gde su kod Gradske kuće uzvikivali „Izađite napolje“, pozivajući gradsku vlast i pokušavajući da uđu unutra.

Podsećamo, predsednički izbori u Srbiji su održani 2. aprila, kada je predsednički kandidat Aleksandar Vučić ubedljivo pobedio, osvojivši čak 55 odsto glasova, dok je cela opozicija ukupno osvojila 43 odsto.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Protesti u Novom Sadu: Demonstranti pokušali da upadnu u Gradsku kuću (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 05.Apr.2017, 19:03

Demonstranti koji su juče protestvovali u Novom Sadu pravili su nerede na ulicama tog grada, a u jednom trenutku pokušali su na silu da uđu i u Gradsku kuću...Oni su prvo pokušali da uđu u redakciju Radio televizije Vojvodine, zatim su otišli i do zgrade Vlade AP Vojvodine, piše "Srbija danas"...Nakon...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.