NAŠ BOGI JE BIO OMILJEN U DRUŠTVU Po ovome će se Vlasotinčani sećati pokojnog glumca

Izvor: Blic, 23.Jun.2017, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"NAŠ BOGI JE BIO OMILJEN U DRUŠTVU" Po ovome će se Vlasotinčani sećati pokojnog glumca

Srpski glumac Bogoljub Mitić Đoša sahranjen je danas u svom rodnom Vlasotincu, a na večni počinak Đošu su ispratili članovi porodice i brojni prijatelji.

Sugrađani i prijatelji popularnog glumca i dalje ne veruju da Đoše više nema, i za njega imaju samo reči hvale.

Vlasotinčani kažu da je njihov Bogi Miza, kako su ga zvali po porodičnom nadimku, bio omiljen u društvu, da je znao da napravi lepu i veselu atmosferu, da je pomagao svoj kraj koliko je mogao, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da je svojim štosovima i mrtve dizao iz groba, ali je bilo suticaija kada je bio "bez prebijenog dinara".

- Đoša je voleo da popije đus-tonik. Jedno veče je njegov prijatelj častio ceo kafić jer je tog dana zaradio dobre pare. Bogi nije hteo da iskorišćava drugare, pa je tada naručio samo vodku, a onda mi tiho rekao: "Sipni mi mal’ko đus kol’ko da ne plati kompletno piće", priseća se vlasnik "Fokusa" za čijim šankom je snimljena tv emisija "Balkanskom ulicom".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.