N1 na 1 sa rukovodiocem Tužilaštva za ratne zločine

Izvor: N1 televizija, 12.Jan.2017, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

N1 na 1 sa rukovodiocem Tužilaštva za ratne zločine

Rukovodilac Tužilaštva za ratne zločine, Milan Petrović, u intervjuu za N1 govori o slučaju Haradinaj i zbog čega je optimista da će sud u Francuskoj odlučiti da Haradinaja izruči Srbiji.

Koje optužbe se Ramušu Haradinaju stavljaju na teret? Zbog čega tvrdi da slučaj nije politički i kakva je mogućnost da Haradinaj umesto u Beogradu završi u Hagu?

O ovim i drugim pitanjima koja su u vezi sa slučajem Haradinaj, Nikola Radišić razgovara sa rukovodiocem Tužilaštva za ratne zločine Milanom Petrovićem.

N1 na 1 gledajte večeras od 21 sat na Televiziji N1.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Tužilaštvo očekuje da Francuska izruči Haradinaja Srbiji

Izvor: N1 televizija, 12.Jan.2017

Odluka francuskog suda da uz kauciju pusti bivšeg komandanta OVK Ramuša Haradinaja se brani sa slobode do odluke o izručenju Srbiji, potpuno je legalna i legitimna, kaže za N1 rukovodilac Tužilaštva za ratne zločine Milan Petrović...Petrović u intervjuu za N1 kaže da ga ohrabruje činjenica...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.