Mustafa: Biće formirana Asocijacija srpskih opština

Izvor: N1 televizija, 24.Okt.2016, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mustafa: Biće formirana Asocijacija srpskih opština

Premijer Kosova Isa Mustafa izjavio je da će biti formirana Asocijacija opština sa srpskom većinom i ocenio da demarkacijom granične linije sa Crnom Gorom Kosovo ne gubi teritoriju.

Mustafa je govoreći na 93. seminaru Parlamentarne skupštine NATO-a "Rose Roth" istakao da je Kosovo opredeljeno za evroatlantski put.

Govoreći o suprotstavljanju opozicije sporazumima o demarkaciji i Asocijaciji opština >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << sa srpskom većinom, Mustafa je ocenio da je bavljenje tim temama uticalo na gubljenje vremena.

"Imali smo nasilne proteste, uspeli smo da ih prevaziđemo. Asocijacija će biti formirana, dok kada je reč o demarkaciji Vlada je ubeđena da nismo izgubili teritoriju Kosova nijedan kvadratni metar, uprkos tome što opozicija kaže da gubimo teritoriju", kazao je Mustafa.

Seminar "Rose-Roth" Parlamentarne skupštine NATO počeo je u subotu, 22. oktobra i na njemu 21 država članica tog vojnog saveza i njegovih partnera razgovara o perspektivi Kosova i odnosima sa Evropskom unijom i ulogom NATO-a u regionu.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Mustafa: Biće formirana Zajednica srpskih opština

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Okt.2016

Premijer Kosova Isa Mustafa izjavio je danas da će biti formirana Asocijacija opština sa srpskom većinom i ocenio da demarkacijom granične linije sa Crnom Gorom Kosovo ne gubi teritoriju...Mustafa je govoreći na 93. seminaru Parlamentarne skupštine NATO-a "Rose Roth" istakao da je Kosovo opredeljeno...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.