Muškarci otkrili kakve devojke izbegavaju...

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Sep.2015, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarci otkrili kakve devojke izbegavaju...

Da pametne i uspešne žene često ostaju same, jer su muškarcima manje poželjne, pokazalo je još jedno istraživanje. U studiji, u kojoj je učestvovalo 120 osoba, potvrđeno je da su uspešne dame za partnere problematične, zbog čega radije biraju one manje ambiciozne. Zašto je to tako?

"Uspešne muškarce privlače manje uspešne žene, ne zato što žele da ona bude glupa, već zato što žele da imaju partnerku kojoj su na prvom mestu oni, a ne posao", kažu stručnjaci.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << />
Šta bi onda uspešne dame koje ne žele da ostanu same trebalo da rade? Da se skrase sa partnerom koji je manje obrazovan, kaže Linda Hiršman, autorka knjige "Go to work".

"Ako ste posvećene karijeri i želite muškarca koji će to da podržava, radite ono što oni rade godinama unazad - tražite nekog manje obrazovanog i uspešnog nego što ste vi", savetuje Linda.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

OČEKIVANO: Muškarci otkrili kakve devojke izbegavaju!

Izvor: Kurir, 11.Sep.2015

Da pametne i uspešne žene često ostaju same, jer su muškarcima manje poželjne, pokazalo je još jedno istraživanje...U studiji, u kojoj je učestvovalo 120 osoba, potvrđeno je da su uspešne dame za partnere problematične, zbog čega radije biraju one manje ambiciozne. Zašto je to tako?.."Uspešne...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.