Mobilna verzija „24 sata”

Izvor: Blic, 02.Avg.2011, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mobilna verzija „24 sata”

Tokom prošle nedelje pušten je u rad sajt www.24sata.rs/m koji je optimizovan za mobilne telefone, pa su „narandžaste” vesti sada dostupne u svakom trenutku na svakom mestu.

„Mobilna” verzija je vrlo laka za pretragu, pregledna je, a sadrži sve vesti kao i „orginalni” sajt. Strane su veoma male (od 10 do 25 kilobajta) pa je surfovanje 24-om veoma povoljno.

Kako su „24 sata” veoma popularne kod mlađe populacije koja dosta vremena >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << provodi surfujući na internetu i koristeći pametne telefone, pokretanje sajta optimizovanog za mobilne uređaje je bio logičan korak. Na www.24sata.rs/m posetioci mogu da se informišu o vestima iz Beograda, Srbije, sveta, ali i o brojnim drugim zanimljivostima. Posetiocima su „iz ruke” na raspolaganju i najnovije i najaktuelnije informacije iz sveta sporta i šoubiznisa.

Opširnije čitajte ovde.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Mobilna verzija 24 sata

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 02.Avg.2011

ADVERTISER-SERBIA.COM / Beograd - Tokom prošle nedelje pušten je u rad sajt www.24sata.rs/m koji je optimizovan za mobilne telefone..(KLJUČNE REČI: e24 sata; štampani mediji; online izdanja; dnevni listovi; dnevna štampa; narandžaste novine; mobilna telefonija; internet)>>>

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.