Mladića silovao stric njegove devojke, jer se njena porodica protivi njihovoj vezi

Izvor: Blic, 05.Avg.2013, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladića silovao stric njegove devojke, "jer se njena porodica protivi njihovoj vezi"

U policiju u Novom Sadu juče je došao mladić S. T. (33) kako bi prijavio silovanje i prebijanje, prenosi list „Alo!“. On je inspektorima ispričao da ga je D. S, stric njegove devojke, naterao da ga oralno zadovoljava, a kao razlog naveo to što se protivi njihovoj vezi.

Sagovornik "Aloa" blizak istrazi navodi da je mladić bio uplašen i pretučen kada je došao u policiju.

- Posle nekoliko minuta otvorio je dušu i počeo da priča. Rekao je da je dva sata pre >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << silovanja bio kod svoje devojke K. S. (18) u njenoj kući. Tada ga je pozvao njen stric i rekao da, ako može izađe iz kuće i da ima nešto da mu kaže - kaže ovaj izvor.

Prema priči silovanog mladića, ispred kuće ga je sačekao devojčin stric sa još jednim momkom P. I., a potom su ga oni, kako je ispričao, iznenada stavili u kola i odvezli na kanal Dunav - Tisa - Dunav.

- Kada smo tamo stigli oni su me izbacili iz kola i počeli da me biju. Jedan i drugi na smenu. U jednom trenutku stric moje devojke je svukao pantalone i tražio da ga oralno zadovoljim. Nisam imao izbora, to sam i uradio - ispričao je silovani momak inspektorima.

Kao motiv silovanja oštećeni je naveo protivljenje porodice njegove devojke njihovoj vezi.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Devojčin stric silovao njenog dečka, "jer se protivi njihovoj vezi"

Izvor: Blic, 05.Avg.2013

U policiju u Novom Sadu juče je došao mladić S. T. (33) kako bi prijavio silovanje i prebijanje, prenosi list „Alo!“. On je inspektorima ispričao da ga je D. S, stric njegove devojke, naterao da ga oralno zadovoljava, a kao razlog naveo to što se protivi njihovoj vezi...Sagovornik "Aloa" blizak...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.