Mladić i devojka izbodeni nožem u Borči

Izvor: Blic, 17.Sep.2014, 08:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić i devojka izbodeni nožem u Borči

Dve osobe su zadobile lakše povrede nanete nožem sinoć oko 23.45 časova u Prelivačkoj ulici u Borči, izjavila je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Devojka stara 19 godina zadobila je posekotinu levog kuka, a mladić star oko 23 godine zadobio je ubodnu ranu na levoj podlaktici, rekla je Macura.

Oboje su prevezeni u Urgentni centar, istakla je Macura i dodala da su povredjeni pod nerazjašnjenim okolnostima.

Hitna pomoć je tokom noći obavila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 92 intervencije u Beogradu od kojih 15 na javnim mestima, a za protekla 24 sata ukupno 218 intervencija od kojih 53 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Lekarima su se najčešće obraćali astmatičari, srčani bolesnici, osobe sa hipertenzijom i dijabetičari, navela je portparol Hitne pomoći.

Macura je savetovala oprez u saobraćaju, adekvatno oblačenje, nošenje boce sa vodom ili osvežavajućim napitkom, uzimanje doručka i higijenu ruku i namirnica.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.