Mladić: Neću nerede!

Izvor: Mondo, 28.Maj.2011, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić: Neću nerede!

Uhapšeni general apeluje na javnost da ne izaziva nerede zbog njegovog hapšenja i tražio je da ga pregleda Slavica Đukić Dejanović. Predsednica Skupštine je to i učinila, ali u svojstvu lekara.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mladić apeluje da se ne prave neredi zbog njegovog hapšenja

Izvor: SrbijaNet.rs, 28.Maj.2011

Ratko Mladić apelovao je danas na javnost da ne izaziva nerede zbog njegovog hapšenja i da ne dođe do krvoprolića na ulicama, preneo je njegov advokat Miloš Šaljić novinarima ispred Specijalnog suda. "Njegovo zdravstveno stanje je nepromenjeno, on je i dalje konfuzan

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Mladić apeluje da ne bude nereda

Izvor: Radio 021, 28.Maj.2011

Ratko Mladić apelovao je danas na javnost da ne izaziva nerede zbog njegovog hapšenja i da ne dođe do krvoprolića na ulicama, preneo je njegov advokat Miloš Šaljić novinarima ispred Specijalnog suda.

Nastavak na Radio 021...

Mladić apeluje da se ne prave neredi zbog njegovog hapšenja

Izvor: TvojPortal.com, 29.Maj.2011, 10:11

/bizlife.rs/ Čovek koji je optužen za brutalni rat, danas apeluje na mir! Pomirio je ta dva lica dok čita “Rat i mir”, koji mu je u subotu doneo sin Darko. On ga je posetio noseći na desnoj ruci, po očevoj želji, njegov prsten.. . . - Ovaj Ratko Mladić daleko je od medijskog Ratka Mladića,...

Nastavak na TvojPortal.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.