Mlada mama ubila provalnika koji je hteo da je siluje i to snimi

Izvor: Blic, 26.Dec.2013, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mlada mama ubila provalnika koji je hteo da je siluje i to snimi

Napadač Ken Bunstra (48) izboden je na smrt kuhinjskim nožem nakon što je provalio u kuću mladog bračnog para. Njega je ubila 26-godišnja žena koju je planirao da siluje i taj čin snimi kamerom. Par je bio u svom domu sa svojom sedmomesečnom bebom

Kod ubijenog muškarca nađene su kamera i stativ. Kada je upao u kuću, muž 26-godišnje žene počeo je da se rve s njim, a ona je uzela kuhinjski nož i izbola ga. Imena bračnog para nisu otkrivena.

Ken Bunstra >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je ženu napao i prethodni dana, kada joj je na ulici oteo novac

Kako prenosi "Sijetl tajms", provala koja se dogodila 13. maja nije bila prva poseta Kena Bunstre ovoj kući. On je 12 sati ranije napao istu ženu, zgrabio je za kosu i pretio joj smrću ako mu ne da novac. Ona nije uspela da vidi lice napadača, ali je policija kasnije utvrdila da je reč o istom čoveku.

- Zgrabio ju je za konjski rep, uzeo joj 41 dolar i pobegao - saopštila je policija.

U napadu na provalnika učestvovala je i ženina majka, koja je u trenutku incidenta bila u kući i čuvala joj bebu.

Porodica je te večeri izašla u restoran. Pre odlaska u krevet, proverili su brave po tri puta. Oko 1.40 sati, muž se probudio kada su psi počeli da laju. Pokušao je da savlada provalnika sprejem protiv osa, ali bezuspešno.

Prvo ga je udarila bejzbol palicom koja se polomila

U tom trenutku pojavila se žena i udarila uljeza bejzbol palicom koja se polomila. Zatim je uzela nož i izbola ga.

Policija je utvrdila da je reč o istom provalniku na osnovu šešira koji je ostavio u kući tokom prvog napada. Njihove sumnje su potvrđene DNK testom.

Majka Kena Bunstre izjavila je da je njen sin postao čudan posle razvoda pre nekoliko godina. Na "Jutjub" je kačio snimke na kojima govori kako mrzi žene.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubila provalnika koji je planirao da je siluje i to snimi kamerom

Izvor: Radio 021, 26.Dec.2013

Napadača Kena Bunstra (48) izbola je 26-godišnja žena koju je planirao da siluje i taj čin snimi kamerom, a sve to se dogodilo u Vašingtonu.

Nastavak na Radio 021...

Mlada-mama-ubila-provalnika-koji-je-hteo-da-je-siluje-i-to-snimi

Izvor: medio.rs, 26.Dec.2013

Napadač Ken Bunstra (48) izboden je na smrt kuhinjskim nožem nakon što je provalio u kuću mladog bračnog para. Njega je ubila 26-godišnja žena koju je planirao da siluje i taj čin snimi kamerom.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.