Mitrovićevom sinu mesec dana pritvora!

Izvor: Press, 20.Jul.2013, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrovićevom sinu mesec dana pritvora!

Portparolka Višeg suda u Beogradu Dušica Ristić rekla je Tanjugu da je Mitroviću pritvor određen zbog opasnosti da bi mogao da utiče na svedoke, kao i zbog težine krivičnog dela koje mu se stavlja na teret.

Protiv Mitrovića je pokrenuta istraga zbog sumnje da je izvršio krivično delo, teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, u sticaju sa krivičnim delom nepružanja pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi, dodala je Ristićeva.
Aleksandar Mitrović je u četvrtak oko 23.30 sati u Ustaničkoj ulici kod autobuske okretnice naleteo na maloletnu A. B. koja je poginula na licu mesta.
Aleksandar se dva sata nakon nesreće, u pratnji advokata i oca, pojavio u policiji. Mitrovićevom sinu je uzeta krv na analizu, a prva veštačenja su pokazala da nije vozio u pijanom stanju.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sinu Mitrovića pritvor do 30 dana

Izvor: B92, 20.Jul.2013

Beograd -- Viši sud u Beogradu odredio je danas pritvor do mesec dana Aleksandru Mitroviću, sinu Željka Mitrovića, zbog sumnje da je u udesu usmrtio maloletnu A. B. (17)...Portparolka Višeg suda u Beogradu Dušica Ristić rekla je Tanjugu da je Mitroviću pritvor određen zbog opasnosti da bi mogao...

Nastavak na B92...

Uhapšena trojica koji su ubijali i pljačkali starce

Izvor: Press, 21.Jul.2013, 13:49

Kako je saopšteno iz Policijske uprave u Subotici, policija je lišila slobode B.A. (32), M.V. (23) i A.D. (30), svi iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo i tri krivična dela razbojništva.. Oni se terete da su, predstavljajući se kao policajci,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.